VIP ARRANGEMENT
KIM LARSEN
& KJUKKEN
7. JULI 2018
LEMVIG GAMLE STADION

VIP - arrangement

VIP arrangementet er for dig der gerne vil sætte nogle eksklusive rammer for dig selv og dine gæster, og samtidig forkæles med fri bar og overdådig buffet leveret af lokale Slagter Mortensen.

Med VIP billet får du adgang til Lemvigs Kultur Venners VIP telt hvor du er garanteret en siddeplads i hyggelige omgivelser.

Pris: 1.350,- 

inkl. moms samt billet til koncerten og eksklusiv gebyr

KØB DIN VIP-BILLET HER

Ved ankomst til koncerten

Du skal, som VIP-gæst, tjekke ind ved den markerede VIP-indgang. Her får du påsat dit VIP-armbånd. Husk at armbåndet giver adgang til VIP teltet, fra pladsen åbner kl. 17:00 til koncerten slutter kl. ca. 22:30.

Praktiske informationer

Skulle du allerede have købt en billet til koncerten og ønsker at konvertere denne til en VIP-billet, så kontakt Ticketmaster servicecenter på tlf.: 7015 6565 – link: Ticketmaster servicecenter. For at konvertere skal du betale differencen samt billetgebyr.

Vigtige tider at Kende:
Koncertpladsen åbner kl. 17:00.
VIP-teltet er åbent fra 17:00 til koncerten slutter.

Forplejning

Som gæst i VIP-teltet kan du nyde godt af det store udbud af drikkevarer i VIP baren (fadøl, rødvin, hvidvin, sodavand, shots og drinks) og den fantastiske mad tilberedt af Slagter Mortensen – VIP menuen består af:

Forret:

Hovedret:

Dessert:

Om Slager Mortensen

I Lemvigs gamle gågade - blot et stenkast fra havnen og Limfjorden - ligger Slagter Mortensen. Et familiefirma med rødder solidt funderet i den vestjyske muld, men præget af nytænkning. Slagtermester Peter Mortensen står bag roret. Slagter Mortensen er ikke kun Lemvigs slagterbutik, men kendt over hele landet. I 2015 blev slagter Mortensen kåret til Danmarks bedste med bl.a. følgende begrundelse:

”I Slagter Mortensens butik bliver man som kunde blæst bagover. Der er et stort udvalg af hjemmelavede produkter med alt fra presset sylte til skønne spegepølser, og kunderne får varerne præsenteret på flot vis”

Udover at være medlem af det eksklusive forum Gourmetslagterne, der er et samarbejde mellem 10 af landets absolut bedste slagtere og Danish Crown, er alle produkter hjemmelavede. Alt kød er dansk og så vidt muligt fra lokale dyr, der har haft det godt. De lokale råvarer kombineres på spændende vis og forarbejdes efter stolte håndværkstraditioner. Resultatet er smagen af Lemvig.

KØB DIN VIP-BILLET HER
Koncerten
du ikke
vil gå glip af